Meny

Elleve personer funnet drept i brakke på Kapp Verde

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den lokale avisen A Semana melder at to av de sivile er spanske, og at alle de elleve personene som ble funnet døde tirsdag morgen, er skutt.

Noen timer etter det makabre funnet, ble to forlatte leiebiler med åtte automatgevær og ammunisjon funnet i hovedstaden Praia. Myndighetene har mistanke om at saken har tilknytning til narkotikasmugling.

Ifølge nettstedet Expresso das Ilhas har myndighetene på Kapp Verde satt i gang full kontroll av alle reisende på flyplassen i Praia og i landets havner.

Militærbrakken der alle ble funnet drept, huser en kommunikasjonsenhet, og de sivile som var på stedet, jobbet med reparasjoner.

Myndighetene i den tidligere portugisiske kolonien som ligger utenfor kysten av Vest-Afrika, satt tirsdag i krisemøte om saken.

Myndighetene har den siste tiden vært engasjert i kamp mot narkotikasmuglere som forsøker å bruke øyene som transittpunkt for smugling av kokain til Europa. I forrige uke beslagla politiet 280 kilo kokain på en yacht i en av øyas havner.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus