Glemte å levere VHS i 2002 – arrestert i 2016

James Meyers trodde politiet tullet da de ba ham møte på stasjonen fordi han hadde glemt å levere tilbake en VHS-kassett han hadde leid tilbake i 2002.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Meyers leide «Freddy Got Fingered» på VHS for 14 år siden i delstaten Nord-Carolina i USA, hadde han nok aldri trodd han skulle bli arrestert om han glemte å levere den tilbake.

Så i mars 2016 kom dagen da han ble stoppet av politiet på grunn av et ødelagt baklys, og så at mannen var etterlyst.

– Politibetjenten ba meg gå ut av bilen og sa «Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt dette, men du er etterlyst for en forseelse fra 2002. Du leide visst en film kalt «Freddy Got Fingered» og returnerte den aldri», forteller James Meyers til WSOC.

Les også: Pensjonister arrestert for brudd på 81 år gammel paragraf

Ble satt i håndjern

Han husker så vidt at han leide VHS-filmen for over et tiår siden, men ble enig med politiet om å møte dem på stasjonen senere samme kveld.

– Der ble jeg satt i håndjern for første gang i mitt liv, utbryter Meyers.

Amerikaneren hadde aldri trodd han faktisk ville bli arrestert og mener politiet har viktigere forbrytelser å bruke tiden sin på.

Les også: 14-åring bygde klokke – ble arrestert på skolen

Umulig å levere filmen

TV-kanalen WSOC har prøvd å komme i kontakt med politiet, uten hell. Nå venter Meyers på rettssaken som skal finne sted i slutten av april. Han håper hele saken blir forkastet før den tid.

Ifølge kanalen er det umulig for Meyers å gjøre opp for seg hvis han skulle finne igjen VHS-filmen på loftet. Den aktuelle videobutikken, J&Js Video i Kannapolis, ble lagt ned for flere år siden.

Les også: Papegøye arrestert for å trakassere eldre dame

Personvernpolicy