Meny

Mistenkelige hundedødsfall i Sverige: Advarer mot kjøttboller med rottegift

Hundeeiere i Malmö er bekymret etter mistenkelige dødsfall hos hunder. Hundene, stedet eller menneskene på bildet har ingenting med saken å gjøre. Foto: Illustrasjonsfoto Colourbox

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et Facebook-innlegg advares hundeeiere mot forgiftede kjøttboller i en park i Malmö. Så langt har to hunder mistet livet på kort tid. 

– Det er noen som preparerer maten med gift. Det er jeg sikker på, sier hundeier Madeleine Pedersen til svenske ExpressenPedersen har mistet to hunder på kort tid. 

I en status på Facebook advares hundeiere mot at noen har gjemt rottegift i kjøttboller og lagt ut i Pildammsparken i Malmö. Ifølge Expressen har to hunder mistet livet, og en svever mellom liv og død.

Rottegift

Ifølge veterinæren som behandler den syke hunden er det rottegift hunden har fått i seg. 

Hundeieren som advarer på Facebook vil ifølge Expressen være anonym, men hundeier Pedersen forteller at hundene hennes, Ches og Lovis, ble dårlige etter en tur i parken. 

Les også: Narkobaron får ikke spise før hunden har smakt først

Kastet opp blod

– Jeg mistet rottweileren min Ches i november. Hun ble dårlig, begynte å kaste opp blod. Vi mistenkte ikke noe da, men på dyresykehuset spurte veterinæren om hun hadde spist noe, sier Pedersen til Expressen. 

Noen dager senere var hunden død. En måned senere ble den andre hunden, Lovis, dårlig med samme symptomer etter en tur i parken. 

– Veterinæren sier de trolig er forgiftet, forteller hundeeieren videre til den svenske avisen. 

Pedersen har nå politianmeldt forgiftningen. 

Les også: Hunder kan dø av rosiner

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus