Meny

Sarah Palin takket Trump-velgerne for støtten etter ektemannens ulykke

Palin takket Trump-velgerne for all støtte etter ektemannens snøscooterulykke. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin avlyste sin opptreden på et valgkamparrangement med Donald Trump i Florida mandag morgen, fordi hennes ektemann er blitt skadd i en snøscooterulykke.

Detaljer rundt ulykken er ukjent, men Todd Palin var søndag kveld involvert «i en stygg snøscooterulykke» og ligger på sykehus, heter det i en uttalelse fra Trumps kampanjeteam.

Les også: Skarp kritikk mot Trump etter vold på valgmøter

Trump sender sine tanker og bønner til Palin og hennes familie, står det i uttalelsen fra kampanjeteamet.

– Sarah Palin har dratt hjem for å være ved sin ektemanns side, men ser fram til å bidra i kampanjen igjen snart, heter det videre i uttalelsen.

Hun skulle mandag morgen ha deltatt på et valgkamparrangement i The Villages i Florida med Donald Trump, dagen før det holdes nominasjonsvalg i delstaten, men avlyste og dro hjem.

Men mandag ettermiddag lokal tid dukket Palin opp på et annet arrangement i Tampa i Florida, skriver The Guardian, hvor hun takket Trump-tilhengerne for støtten:

– Min mann har skadet seg i en stygg snøscooterulykke og ligger nå på intensiven. Han er på bedringens vei, så takk for all bønn og gode ord.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus