Tyskland vil ikke ta imot strandede flyktninger

Telt i Hellas utenfor grensen mot Makedonia. Mange tusen flyktninger er strandet her. Tyskland sier at de neppe tar imot disse menneskene. Foto: Reuter / NTB scanpix
Telt i Hellas utenfor grensen mot Makedonia. Mange tusen flyktninger er strandet her. Tyskland sier at de neppe tar imot disse menneskene. Foto: Reuter / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tyskland vil neppe åpne grensene og ta imot alle de tusener av flyktninger som står fast ved grenseoverganger rundt om i Europa, opplyser visestatsministeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Tyskland kan ikke gjenta det vi har gjort fram til nå etter at det viste seg at vi nærmest var de eneste i Europa som gjorde det, sier Tysklands visestatsminister Sigmar Gabriel i et intervju med Bild.

Gabriel, som leder det sosialdemokratiske partiet SDP, sier at Tyskland ikke kan ta imot en million flyktninger hvert år.

Han vil støtte statsminister Angela Merkel under toppmøtet mandag der EU og Tyrkia skal forsøke å bli enige o

Les også: Avis: EU vil stenge Balkanruta for flyktninger

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus