Christie: – Nei, jeg ble ikke holdt som gissel!

Guvernøren måtte svare for seg etter bildet «alle snakker om».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under presidentkandidat Donald Trumps tale under «supertirsdag» i Florida at guvernør Chris Christie stjal all oppmerksomheten, til tross for at han ikke gjorde stort annet enn å stå der.

Christie så tilsynelatende ukomfortabel ut med å dele scene med omdiskuterte Trump. Han holdt selv en pressekonferanse torsdag der han fikk spørsmål om hendelsen.

Les også: Christie får kritikk for sin støtte til Trump

– Til dere som måtte være bekymret: Nei, jeg ble ikke holdt som gissel. Jeg var ikke frustrert, sint eller motløs. Jeg var bare glad for at vi hadde gjort det så bra den kvelden og hørte på noen som holdt en pressekonferanse foran den nasjonale pressen. Jeg synes ikke det er passende tidspunkt for å smile, juble eller klappe, opplysete Christie på sin egen pressekonferanse.

På den samme pressekonferansen opplyste New Jersey-guvernøren at han hadde bedt Trump om å bli i det republikanske partiet.

Les også: Romney anklager Trump for mobbing, kvinnehat og løgn

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus