Espen Lee innlagt på sykehus

Espen Lee og to andre nordmenn er varetektsfengslet i seks dager, siktet for å ha planlagt bortføring av et barn med norsk far og greskkypriotisk mor. Foto: Iakovos Hatzistavrou / AFP / NTB scanpix
Espen Lee og to andre nordmenn er varetektsfengslet i seks dager, siktet for å ha planlagt bortføring av et barn med norsk far og greskkypriotisk mor. Foto: Iakovos Hatzistavrou / AFP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere torpedoen Espen Lee, som er varetektsfengslet på Kypros, er innlagt på sykehus, melder TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Lees advokat er nordmannen lagt inn på sykehus fordi han har gått tom for medisiner.

– Ja, han er innlagt på sykehuset for noen dager. Akkurat nå går det fint med ham, men vi håper medisinene kommer på plass snarest mulig, sier advokat Soteris Argyrou til TV 2.

Lee ble varetektsfengslet på Kypros torsdag, siktet for å ha planlagt å bortføre en snart tre år gammel jente. Kypriotisk politi mener Lee og to andre nordmenn har fått betalt av en norsk barnefar for å bortføre hans tre år gammel datter, som bor på Kypros med sin gresk-kypriotiske mor.

Les også: Espen Lee varetektsfengslet på Kypros

Ifølge TV 2 ble Lee også kjørt til sykehus mandag denne uken, kort tid etter at han ble pågrepet, fordi han skal ha følt seg dårlig. Helsepersonell konkluderte da med at det ikke var noe galt med ham.

Lee nekter straffskyld og hevder han reiste til Kypros for å hente barnefarens bil.

Les også: Espen Lee pågrepet for bortføringsforsøk på Kypros