Meny

Ettersøkt Paris-angriper kan ha gjemt seg i et flyttelass

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Salah Abdeslam, som er mistenkt for å ha spilt en sentral rolle under terrorangrepet i Paris, kan ha unnsluppet politiet ved å gjemme seg i en bil eller et møbel, ifølge belgiske medier.

Belgisk politi gjennomførte flere aksjoner i et forsøk på å finne Abdeslam i dagene etter at 130 mennesker ble drept i terrorangrepet 13. november.

Da politiet gjennomsøkte leiligheten hans i Molenbeek i Brussel, fant de tegn på at den ettersøkte hadde vært der etter angrepet.

Les også: To pågrepet i politiaksjon i Brussel

– Dette har ført til at man har konkludert med at den mistenkte greide å flykte før sikkerhetsstyrker aksjonerte, melder den belgiske statskanalen RTBF.

– Den meste sannsynlige teorien er at han ble smuglet ut av sine hjelpere.

Kanalen opplyser videre at hjelperne skal ha utnyttet at en rekke biler kjørte til og fra området i forbindelse med en flytting og at Abdeslam kan ha blitt holdt skjult i en bil, muligens i et møbel.

– Det er etterforskernes fremste teori, melder kanalen torsdag.

Les også: Ny pågripelse etter Paris-angrep

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus