Zuccarello og Rangers med solid seier

Mats Zuccarello (36) verken scoret eller fikk noen assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 4-1 søndag kveld, men nordmannen var på isen i 18.12 minutter og kjempet både offensivt og defensivt. Foto: Vincent Carchietta (USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix)
Mats Zuccarello (36) verken scoret eller fikk noen assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 4-1 søndag kveld, men nordmannen var på isen i 18.12 minutter og kjempet både offensivt og defensivt. Foto: Vincent Carchietta (USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix)

Fem tap på seks kamper var glemt da New York Rangers og Mats Zuccarello slo Ottawa Senators 4-1 (2-0, 0-1, 2-0) på hjemmebane søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen var på isen i 18.14 minutter og endte med ett plusspoeng i protokollen. Han var på banen ved de tre første scoringene til Rangers, men klarte verken å score eller tegne seg for assist selv.

Zuccarello og co. fikk en god start med scoring av Ryan McDonagh etter 8.40 minutter. Vel fem minutter senere økte Derrick Brassard til 2-0. Det ga laget den tryggheten som var nødvendig etter første periode.

Men det ble nerve i kampen da Marc Methot reduserte etter seks minutter i midtperioden. Det ble med den ene scoringen til Ottawa både i denne perioden og i kampen, go i tredje periode var det hjemmelaget som var tilbake i føringen igjen.

Les også: Zucca bytter hjelm etter hodeskaden

Brassard doblet

Derrick Brassard gjorde sitt andre mål for kvelden midtveis ut i siste periode og ga Rangers 3-1. Da var mye gjort. Halvannet minutt før slutt fastsatte Jesper Fast sluttresultatet til 4-1.

Før kampen søndag hadde Rangers tatt seg et par hviledager, og det var helt tydelig at det hadde spillerne godt av. De har hatt et tett og tøft program de siste 14-15 dagene.

– Ottawa-spillerne er raske, så de kan skape trøbbel for alle lag, men i denne kampen synes jeg vi spilte smart og godt. Det var som i begynnelsen av sesongen. vi valgte gode løsninger ute på banen, sa keeper Henrik Lundqvist. Han reddet 23 skudd, men var sjanseløs på Ottawas redusering i midtperioden.

– Vi er et lag som liker oss når pucken går raskt fra mann til mann. Når spillerne får til slikt spill er vi et godt lag. Det var det lett å se i denne kampen, sa trener Alain Vigenault.

Les også: Fornøyd Zuccarello sikret nok en Rangers-seier

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus