Lufthansa-passasjer truet med å åpne flydør

Arkivfoto av Lufthansa-fly på Frankfurt lufthavn.
Arkivfoto av Lufthansa-fly på Frankfurt lufthavn. Foto: Ralph Orlowski / Reuters

En mann er pågrepet etter at han truet med å åpne en flydør under en Lufthansa-flyging fra Frankfurt til Beograd, opplyser serbiske myndigheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Medpassasjerer sier til belgiske medier at mannen banket på cockpit-døren og truet med å styrte flyet dersom han ikke fikk lov å komme inn. Hendelsen skjedde søndag mens flyet fløy over Østerrike.

Lufthansa sier i en uttalelse at kabinansatte og andre passasjerer på flight 1406 klarte å holde styr på mannen resten av reisen, og legger til at dørene uansett ikke kan åpnes mens flyet er i luften.

– Han reiste seg og forsøkte å gjøre noe med en dør. Flyet landet trygt i Beograd og passasjeren ble overlevert til lokale myndigheter, sier talsmann for flyselskapet Andreas Bartels.

Ifølge avisen Blic er den pågrepne en jordansk mann med amerikansk pass. Han ble brakt inn til avhør hos politiet etter at flyet landet i Beograd.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus