Meny

Sydney-politiet rykket ut til edderkoppdrap

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i den australske storbyen Sydney kastet seg rundt etter meldinger om en hylende kvinne og en mann som ropte drapstrusler. På åstedet fant de en mann i 30-årene som hadde blitt overrasket av en stor edderkopp.

Hendelsen fant sted i Sydney-forstaden Wollstonecraft sist helg. Politiet bekrefter at de sendte ut flere patruljer etter å ha fått meldinger om voldelig husbråk mellom en mann og en kvinne.

Naboene berettet at kvinnen skrek hysterisk, mens mannen ropte «Jeg skal drepe deg, du er død. Dø! Dø!». I tillegg ble møbler kastet rundt i leiligheten.

Da politiet kom til stedet, var det derimot ingen kvinne der. Bare en mann som var både tungpustet og rød i fjeset da han møtte betjentene. Han ble avhørt på stedet om drapstruslene, og da måtte han innrømme at det var en stor edderkopp som hadde forårsaket rabalderet.

Og kvinnen som skrek? – Ja, beklager, det var meg det også. Jeg hater virkelig edderkopper, forklarte den pinlig berørte mannen.

Politiet kunne bekrefte at edderkoppen mistet livet i dramaet og at det var «en stor en».

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus