Meny

TV-kanal: Ranere skjøt mot politiet nord i Frankrike

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gruppe ranere skal ha avfyrt skudd mot en politibil og forskanset seg i et hus i et boligområde i Roubaix nord i Frankrike, ifølge franske medier.

Flere medier meldte først at det pågikk en gisselsituasjon i byen tirsdag kveld, men dette avkrefter politiet senere, ifølge BFM TV.

Ifølge avisen Le Figaro har imidlertid gjerningsmennene tatt familien som bor i huset de har forskanset seg i, til gisler.

Det har også kommet meldinge rom at flere personer er skutt og såret.

Store styrker er på plass i Roubaix, og politiet bekreftet ifølge helsepersonell på stedet at det pågikk en politiaksjon etter at det ble tatt gisler.

Området rundt Avenue Gustave Delory og Rue Vaillant er sperret av.

Ifølge Le Figaros kilder er det en bankdirektør og hans familie som skal være holdt som gisler. Myndighetene i byen opplyser til avisen at det er snakk om flere væpnede gjerningsmenn.

Avisen Nord Eclair melder på sin side at det kan dreie seg om en familiekrangel. Andre melder om at det dreier seg om et mislykket bankran.

Flere vitner sier de hørte en skuddveksling i 19-tiden tirsdag.

Byen Roubaix ligger i nærheten av Lille ved grensen til Belgia.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus