Meny

Vokalisten beskriver grufulle scener - et barn reddet seg under jakka hans

LIKE FØR: Den amerikanske rockegruppa Eagles of Death Metal på scenen i Bataclan i Paris 13. november, like før islamistiske terrorister stormet inn og drepte for fote. Foto: Marion Ruszniewski / Afp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eagles of Death Metal holdt konsert i Paris da terroren rammet den franske hovedstaden i forrige uke. Nå snakker vokalist Jesse Hughes ut om dramaet i Bataclan.

89 mennesker mistet livet i angrepet mot konsertlokalet. Midt i det hele var bandet og vokalist Jesse Hughes, som forteller om den grusomme opplevelsen i et intervju med Vice.

– Mange mennesker gjemte seg i garderoben vår, og drapsmennene klarte å komme seg inn og drepe alle sammen, utenom ett barn som gjemte seg under skinnjakken min, sier en tydelig berørt Hughes i traileren til intervjuet som publiseres til uken.

Les også: Rystende skildringer fra Bataclan-overlevende

Videre forteller rockevokalisten at folk forsøkte å spille døde for ikke å bli skutt, og at flere mennesker valgte å beskytte hverandre i stedet for å flykte.

– En stor grunn til at så mange mennesker ble drept, er at så mange av dem ikke ville forlate vennene sine, mener han.

Les også: Her flykter de for livet

Nick Alexander, som solgte T-skjorter for bandet, var blant dem som ble drept i terroren.

Eagles of Death Metal skulle egentlig spilt på Sentrum Scene i Oslo neste uke, men konserten ble avlyst etter terrorangrepet i Paris.

Se traileren til intervjuet her:

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus