Playboy-modell får millionerstatning etter rumpeskandale

Se rumpe-stuntet her.

Elizabeth Dickson (29) saksøkte Playboy etter mislykket rumpe-stunt. Nå får hun millioner i erstatning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i mars 2012 at modellen Elizabeth Dickson ble invitert til finalen i Playboy Golf hvor hun fikk forespørsel om hun kunne tenke seg å stille opp på et utfordrende bilde.

Dickson stilte opp med rumpa bar, men hevder hun ikke hadde noen anelse om hva som egentlig skulle skje.

Radiovert Kevin Klein skulle nemlig slå en golfball som lå på en pegg mellom rumpeballene hennes – og det endte i et skikkelig blåmerke.

Klein bommet på golfballen, traff rumpeballen i stedet og påførte det Dickson hevder var alvorlige skader. Hun saksøkte da radioverten og Playboy Enterprises for en halv million dollar.

Bakgrunn: Elizabeth (28) saksøker Playboy for rumpe­stunt

Nå har hun kommet til enighet med Playboy, ifølge nyhetsbyrået AP. Modellen avslørte mandag at hun har fått erstatning, og det skal være snakk om millioner av kroner.

I søksmålet skrev 29-åringen at hun pådro seg permanente skader, i tillegg til bekymring og angst etter hendelsen. Ifølge The Daily Mail hevdet hun også at hun aldri godkjente at ballen skulle bli slått, det skulle bare se ut som om noen slo ballen på bildet.

Les også: Hugh Hefner dumpet få dager før bryllupet

SE VIDEO: Piloter får sparken – lot Playboy-modell styre flyet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus