To Air France-fly måtte omdirigeres etter bombetrusler:

Amerikansk politi avblåser trusselaksjon mot fly

Se bilder av flyet som nødlandet i Salt Lake City. 

Amerikansk politi sier de ikke har funnet noen troverdige bevis bak bombetruslene mot to Air France-fly med kurs for Paris som ble omdirigert natt til onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har ikke funnet bevis om bord som støtter bombetruslene, sier Det føderale etterforskningsorganet (FBI).

Amerikanske luftfartsmyndigheter omdirigert to Air France-fly som hadde kurs mot Paris natt til onsdag. Ifølge CNN måtte flyene endre rute på grunn av bombetrusler.

Les også: – Politibetjent skutt under aksjon i Paris-forstad

Flyene landet trygt i henholdsvis Salt Lake City, Utah og i Halifax i Canada, opplyser amerikanske og kanadiske luftfartsmyndigheter. Alle passasjerene er ute av flyene, ifølge Reuters.

En tjenestemann i den amerikanske regjeringen bekrefter overfor CNN at et Airbus A380-fly på vei fra Los Angeles til Paris ble omdirigert til Salt Lake City i Utah fordi det ble ringt inn en bombetrussel fra bakken.

CNN melder at også flyet som skulle fra Washington til Paris, ble omdirigert på grunn av en bombetrussel. På Boeing 777-flyet, som landet i Canada, var det totalt 298 passasjerer og besetningsmedlemmer.

Les også: Mistenkelig gjenstand uskadeliggjort i Hannover

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus