Meny

– Terroristene ankom Paris to dager før angrepene

ETTERLYST: Terrormistenkte Salah Abdeslam og hans medsammensvorne skal ha tatt inn på et hotell i paris to dager før terrorangrepene. Foto: Belgisk politi (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Terrormistenkte Salah Abdeslam og flere andre ankom et hotell sør for Paris to dager før angrepene som krevde 129 menneskeliv, ifølge avisen Le Point.

Abdeslam bestilte to hotellrom i sitt eget navn i forstaden Alfortville, ifølge avisen. Politiet undersøkte politirommene dagen etter angrepet.

Le Point har filmet inne i hotellrommene. Bildene viser en rekke sprøyter og sprøytespisser og plastrør. Avisen spekulerer på om utstyret ble brukt til å lage bombebeltene terroristene brukte, eller om de tok narkotika før angrepene.

Hotellet er ikke utstyrt med overvåkingskameraer, men politiet skal ha funnet DNA-spor etter gjerningsmennene på hotellet.

Les også:

Algerier pågrepet i Tyskland i forbindelse med Paris-terroren

Pågrepne i Belgia kan ha laget Paris-bombene

Terrorangrepene som har tatt flest liv i 2015

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus