Meny

Flere kvinner slutter seg til sak mot Bill Cosby

Fra før er tre kvinner med på søksmålet mot skuespilleren Bill Cosby i en føderal domstol. Foto: Barry Gutierrez / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ytterligere fire kvinner slutter seg til et søksmål mot Bill Cosby. De hevder han mishandlet dem seksuelt og deretter svertet dem ved å kalle anklagene deres løgn.

Fra før er tre kvinner med på søksmålet mot den kjente skuespilleren i en føderal domstol.

Blant de fire nye er kvinner som anklager Cosby for å ha mishandlet dem seksuelt mens de var tenåringer for 20-40 år siden. Flere av dem var unge skuespillere som sier de ble misbrukt bak scenen og i teatergarderober.

Kvinnenes advokat, Joseph Cammarata, sier at de føler at Cosby svertet dem da han i 2014 kalte anklagene deres absurde og usanne. Han sier de ble latterliggjort i full offentlighet av den berømte og folkekjære skuespilleren.

Flere titall kvinner har anklaget den nå 78 år gamle Cosby for seksuell mishandling gjennom mange år. Cosby avviser anklagene og er ikke blitt siktet for noe.

SE VIDEO: Cosby innrømmer å ha gitt dop til kvinner for å få sex

SE VIDEO: Nye anklager mot Bill Cosby

SE VIDEO: – Bill Cosby forgrep seg på oss

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus