Villsvinjakt i Malmö sentrum

Politiet kalte inn en jeger for å felle et villsvin som forvillet seg inn i Malmö sentrum natt til onsdag. Illustrasjonsfoto.
Politiet kalte inn en jeger for å felle et villsvin som forvillet seg inn i Malmö sentrum natt til onsdag. Illustrasjonsfoto. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Politiet kalte inn en jeger for å felle et villsvin som forvillet seg inn i Malmö sentrum natt til onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet frykter at dyret er stresset og kan utgjøre en fare.

– Dyret blir trolig skutt dersom vi finner det. Ellers er det en fare for at publikum kan komme til skade, sier politiets operasjonsleder til Expressen.

Villsvinet ble sett i nærheten av Pildammsparken i sentrum av byen ved halv ett-tiden natt til onsdag, og politiet ble varslet. De bestemte seg for å tilkalle en jeger.

– Vi bistår jegeren og ser om vi kan finne villsvinet i parken, sier Magnus Lefèvre i politiet og sier det trolig vil være vanskelig å føre dyret tilbake til sitt rette miljø.

– Vi får se hvor lenge vi holder på. Villsvin er jo ganske sky og det kan ha funnet et skjulested. Inntil videre er det verken farlig for oss eller publikum, sier Lefèvre ved halv tre-tiden, men påpeker samtidig at situasjonen vil være en annen etter hvert som byen våkner til liv. Hvis ikke villsvinet er funnet innen det, håper politiet på tips fra publikum.

– Da kan vi se om det går an å finne dyret, men har vi flaks finner det veien ut av byen på egen hånd.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus