Brende: – Vi må følge spillereglene i Arktis

Utenriksminister Børge Brende (H) startet søndag sitt besøk i Alaska med en tur til Earthquake Park like utenfor Anchorage for å kunne ta de storslåtte omgivelsene nærmere i øyesyn. Han deltar søndag og mandag på en internasjonal konferanse i Anchorage om samarbeid i Arktis og klimaendringer i nord. USAs president Barack Obama holder mandag en tale på konferansen.
Utenriksminister Børge Brende (H) startet søndag sitt besøk i Alaska med en tur til Earthquake Park like utenfor Anchorage for å kunne ta de storslåtte omgivelsene nærmere i øyesyn. Han deltar søndag og mandag på en internasjonal konferanse i Anchorage om samarbeid i Arktis og klimaendringer i nord. USAs president Barack Obama holder mandag en tale på konferansen. Foto: Marius Helge Larsen / NTB scanpix

Det økte konfliktnivået i forholdet til Russland må ikke få forplante seg til samarbeidet i Arktis, advarer utenriksminister Børge Brende (H).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon