Meny

Døde etter skyting på universitet i delstaten Georgia

OMRINGET: Politiet har sperret av campus etter skytingen som skjedde i eller ved studentunionens bygning. Foto: Instagram/ssutigersroar

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En student er død etter skyteepisoden på Savannah State University i den amerikanske delstaten Georgia.

Universitetsområdet var sperret av i to timer etter skytingen torsdag. Hva som egentlig har hendt er uklart, men ingen er så langt pågrepet.

– Et mannlig offer er brakt til et lokalt sykehus for behandling, opplyste universitetet i en pressemelding, ifølge ABC News. Senere kom meldingen om at en student var død av skuddskader.

Skytingen skjedde i forbindelse med en opphetet krangel i lokalene til studentforeningen på Universitetet, opplyser skolens talskvinne Loretta Heyward.

Universitetet ligger i hjertet av havnen Savannah, som er Georgias eldste by og administrasjonssenter i Chatham fylke. Det delstatseide universitetet i Savannah ble grunnlagt i 1890.

Studentavisen The Tiger's Roar har lagt ut en video på Instagram hvor man kan se hvordan politiet har omringet universitetet:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus