Meny

Tiåring bitt av hai, svømte ut igjen for å redde venn

Modige Kaley smiler fra sykesenga. Legene tror hun vil bli helt bra igjen etter haibittet. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ti år gammel jente ble bitt i beinet av en hai under en svømmetur i Florida. Det hindret henne ikke i å svømme ut igjen for å redde en seks år gammel venn.

Kaley Szarmack ligger nå på sykehus for å komme til hektene igjen etter haiangrepet onsdag. 90 sting i beinet vitner om tiåringens møtet med rovfisken.

– Hun ble bitt i høyre bein. Hun sier hun kjente noe og snudde seg rundt. Da så hun haifinnen sirkulere rundt på vannoverflaten, forteller faren, Dave Szarmack til radiostasjonen WJXT.

Se videointervju med faren øverst i artikkelen.

Kaley klarte å ta seg i land og ropte til sin seks år gamle venninne at hun måtte gjøre det samme. Men seksåringen ble værende i vannet.

– Da snudde hun og tok seg ut til 6-åringen og fikk henne ut av vannet, fortsetter faren. Han forteller at selv om datteren fikk store skader i beiner, så tror legene at hun vil bli helt bra igjen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus