Japaner spylte rivalens penis ned i toalettet

Japansk politi har pågrepet en mann som skal ha kappet penis av en advokat, for deretter å spyle den ned i toalettet. Illustrasjonsfoto.
Japansk politi har pågrepet en mann som skal ha kappet penis av en advokat, for deretter å spyle den ned i toalettet. Illustrasjonsfoto. Foto: NTB scanpix

Japansk politi har pågrepet en mann som skal ha kappet penis av en advokat, for deretter å spyle den ned i toalettet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge japanske medier stormet 24 år gamle Ikki Kodukai inn på advokatens kontor væpnet med en hagesaks og gjorde kort prosess med kjønnsorganet hans.

Motivet for ugjerningen skal ha vært sjalusi og hevn over at den 42 år gamle advokaten angivelig hadde hatt et forhold til kona hans.

Ifølge en talsmann for politiet slo Kodukai først ned offeret, før han rev buksene av ham og kappet av mannens penis med hagesaksen.

Kodukai ble pågrepet kort tid etter overfallet og fortalte i avhør at «han spylte det han hadde kappet av ned i toalettet», forteller talsmannen.

Advokatens tilstand skal ikke være livstruende.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus