Presidentkandidatdebatt sett av 24 millioner

Donald Trump ble hovedpersonen i den første debatten med de ti ledende republikanske kandidatene foran valget neste år. TV-debatten ble sett av 24 millioner. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB scanpix
Donald Trump ble hovedpersonen i den første debatten med de ti ledende republikanske kandidatene foran valget neste år. TV-debatten ble sett av 24 millioner. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB scanpix

De republikanske presidentkandidatenes TV-debatt satte seerrekord med 24 millioner seere og er dermed det mest sette programmet på TV-kanalen Fox News.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er kun sportssendinger som har hatt flere seere, heter det i en uttalelse fra kanalen fredag.

I løpet av debatten detonerte Donald Trump en politisk bombe som kan velte alle planer om maktskifte i Washington neste år, da han nektet å avgi løfte om å stille seg bak vinneren av nominasjonsprosessen i partiet, uansett hvem det måtte bli. Trump varslet like godt at han vil vurdere å stille som uavhengig kandidat.

Les også: «The Donald» leverte varene

I tillegg til Trump deltok Jeb Bush, Scott Walker, Mike Huckabee, Ben Carson, Ted Cruz, Marco Rubio, Rand Paul, John Kasich og Chris Christie i debatten torsdag kveld.

Til sammenligning hadde Jon Stewarts siste «The Daily Show» 3,5 millioner seere torsdag kveld.

Personvernpolicy