Ung kvinne funnet død etter løpetur i Sverige

En 21 år gammel kvinne som aldri kom tilbake fra en løpetur i skogen i Upplans Väsby i Sverige onsdag kveld, er funnet død. Politiet tror hun ble drept.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Hun ble funnet død i turløypa av en patrulje. Omstendighetene på stedet gjør at vi har startet drapsetterforskning. Jeg kan ikke gå nærmere inn på de omstendighetene, sier Towe Hägg fra politiet i Stockholm til Aftonbladet.

Politiet har sperret av et stort område rundt stedet der kvinnen ble funnet.

– Politiets teknikere skal søke etter og sikre spor. For øyeblikket dreier etterforskningen seg om å finne ut av hva som har skjedd med henne, sier Hägg.

Fant mørk bil

Torsdag morgen tok politiet beslag i en mørk BMW som sto parkert i området. Ifølge Expressens fotograf sto bilen parkert der veien slutter og turløypa starter, i kort avstand fra der kvinnen ble funnet død.

Kvinnens bil er også funnet i nærheten av turløypa. Hun ble funnet etter at politiet klarte å spore mobiltelefonen hun hadde med seg.

Ingen er pågrepet, og politiet sier de ikke har mistenkte i saken.

Meldt savnet av familien

21-åringen skulle bare jogge noen kilometer onsdag kveld, og familien hennes dro ut og lette da hun ikke kom tilbake.

I 21.30-tiden ble hun meldt savnet, og helikopter, hundepatruljer og motorsykler ble satt inn i søket. Bilen hennes ble funnet i nærheten av turløypa, og politiet antok først at hun kunne ha skadd seg.

– Ingenting i familiesituasjonen hennes tyder på at det er blitt begått lovbrudd, sa politiet til Aftonbladet før 21-åringen ble funnet.

Personvernpolicy