Desmond Tutu tilbake på sykehus

Den sørafrikanske fredsprisvinneren Desmond Tutu er igjen blitt innlagt på sykehus. På bildet er han fotografert med sin kone Leah. Foto: Mark Wessels / Reuters / NTB scanpix
Den sørafrikanske fredsprisvinneren Desmond Tutu er igjen blitt innlagt på sykehus. På bildet er han fotografert med sin kone Leah. Foto: Mark Wessels / Reuters / NTB scanpix Foto: Stringer / Reuters

Den sørafrikanske fredsprisvinneren Desmond Tutu er igjen blitt innlagt på sykehus, bare en uke etter at han ble utskrevet etter å ha blitt behandlet for en infeksjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Legene vurderte at det var klokt for ham å returnere til sykehuset for observasjon, opplyser den 83 år gamle erkebiskopens egen stiftelse tirsdag.

Han har fått beskjed om å holde sengen i noen dager, men innleggelsen er ikke knyttet til kreftbehandlingen han får, sier Tutus datter til nyhetsbyrået News24.

Den sørafrikanske fredsprisvinneren ble diagnostisert med kreft i 1997 og avlyste en reise til Italias hovedstad Roma i desember på grunn av behandlingen han får.

Tutu ble nylig utskrevet fra sykehus i Cape Town etter å ha fått behandling for en infeksjon.

Personvernpolicy