Desmond Tutu tilbake på sykehus

Den sørafrikanske fredsprisvinneren Desmond Tutu er igjen blitt innlagt på sykehus. På bildet er han fotografert med sin kone Leah. Foto: Mark Wessels / Reuters / NTB scanpix
Den sørafrikanske fredsprisvinneren Desmond Tutu er igjen blitt innlagt på sykehus. På bildet er han fotografert med sin kone Leah. Foto: Mark Wessels / Reuters / NTB scanpix Foto: Stringer / Reuters

Den sørafrikanske fredsprisvinneren Desmond Tutu er igjen blitt innlagt på sykehus, bare en uke etter at han ble utskrevet etter å ha blitt behandlet for en infeksjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Legene vurderte at det var klokt for ham å returnere til sykehuset for observasjon, opplyser den 83 år gamle erkebiskopens egen stiftelse tirsdag.

Han har fått beskjed om å holde sengen i noen dager, men innleggelsen er ikke knyttet til kreftbehandlingen han får, sier Tutus datter til nyhetsbyrået News24.

Den sørafrikanske fredsprisvinneren ble diagnostisert med kreft i 1997 og avlyste en reise til Italias hovedstad Roma i desember på grunn av behandlingen han får.

Tutu ble nylig utskrevet fra sykehus i Cape Town etter å ha fått behandling for en infeksjon.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus