Meny

Fàbregas sendte Chelsea mot gullet

Cesc Fàbregas ble matchvinner da Chelsea slo QPR søndag. Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea var langt under pari mot QPR og så ut til å gå mot et poengtap som ville gi rivalene litt håp, men Cesc Fàbregas' sene 1-0-mål gjorde at Chelsea tok et nytt steg mot seriegullet.

– Et viktig steg. I en sesong kommer det alltid øyeblikk der man taper eller vinner poeng i slutten av en kamp, sa José Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Det måtte en stygg feil fra hjemmelaget til for at Chelsea skulle finne nettmaskene i søndagens London-derby.

Keeper Robert Green hadde et elendig utspill, og Chelsea dro full fordel.

Eden Hazard plukket opp ballen og kombinerte fint med Oscar. Hazard fant så Fàbregas, og spanjolen bredsidet ballen forbi Green.

Det var nok til å vinne kampen 1-0, og Chelsea leder serien med syv poeng. De har også én kamp til gode på Arsenal, så forspranget kan bli ti.

Les også: Manchester United knuste byrival City

– Ligger godt an

Chelseas to neste kamper er mot Manchester United og serietoer Arsenal, så et poengtap mot dumpekandidat QPR kunne blitt fatalt for Mourinhos menn.

– Vi trenger tre seirer og to uavgjorte kamper ettersom vi har én kamp til gode. Vi ligger godt an. Det er enkel matematikk. Elleve poeng er det vi trenger, sier han.

Chelsea var langt fra imponerende i søndagens kamp, men som så mange ganger før stjal de poengene mot slutten.

Fremdeles på nedrykksplass

For QPR betyr tapet at de fremdeles ligger på nedrykksplass, to poeng bak Hull på trygg grunn. De har også én kamp mer spilt. Mot Chelsea skapte de flest sjanser, men klarte ikke å finne nettmaskene.

– Vi er helt knust. Vi fortjente minst ett poeng. Spiller vi som dette resten av sesongen, bør vi være trygge, sa Joey Barton.
Populært