Kjelling kneskadd i sluttspillskamp

Kristian Kjelling som i februar bestemte seg for å vende hjem til Drammen og norsk håndball etter 14 år som utenlandsproff, skadet kneet i torsdagens kamp i dansk toppserie. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Kristian Kjelling som i februar bestemte seg for å vende hjem til Drammen og norsk håndball etter 14 år som utenlandsproff, skadet kneet i torsdagens kamp i dansk toppserie. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Den norske håndballstjernen Kristian Kjelling pådro seg en kneskade i torsdagens sluttspillskamp i dansk håndball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BSVs kamp mot HC Midtjylland endte med en sterk 25-19-seier til BSV, men nordmannens skade var det store samtaleemnet både under og etter kampen.

Det var i de siste sekundene av den første omgangen at Kjelling falt forkjært og skadet det ene kneet. Han ble båret ut av banen med store smerter, skriver Midtjyllands Avis.

Ut av ledd

Ifølge avisen sa Kjelling selv til en lege i hallen i Herning at han følte at kneet hadde hoppet ut av ledd.

I BSV-leieren betegnes skaden som alvorlig, og man antar nå at 34-åringen som var tilbake etter nesten et halvt år på sidelinjen, har spilt sin siste kamp for klubben.

– Det er megatrist for Kristian. Han rakk å vise at han kunne få stor betydning for oss. Jeg har ingen formening om hva dette vil bety for laget, for dette er bare utrolig trist for Kristian, sier BSV-trener Peter Bredsdorff.

– Jeg vil ikke gå inn i hva vi tror har skjedd. Med kneskader er det vanskelig å si noe om de første dagene, men Kjelling har spilt sin siste kamp i BSV-trøya, fastslo treneren.

Krysser fingrene

Skaden er også dårlig nytt for Drammen, som nylig bestemte seg for å hente Kjelling tilbake til Norge etter denne sesongen.

– Jeg har snakket med Kristian. Han er på sykehuset og venter på undersøkelse. Vi vet ikke hvor mye vi får sett i dag, i og med at kneskader ofte innebærer store hevelser. Vi får bare krysse fingrene og håpe at det ikke er alvorlig, sier Drammens leder Frode Scjeie til TV 2.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden