Meny

Milner berget ett poeng mot Hull

Sergio Agüero og Manchester City fikk en langt tøffere kamp mot Hull enn hva som var spådd på forhånd. Kampen endte 1-1. Foto: Andrew Yates (Reuters)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hull så ut til å ta med seg alle poengene mot Manchester City, men James Milner sørget for 1-1 med en frisparkperle på overtid lørdag.

– Det er frustrerende, for jeg synes laget jobbet hardt og hadde ballen mye. Vi gjorde alt for å vinne, men er ikke gode nok i angrepssonen, sa manager Manuel Pellegrini ifølge BBC etter kampen.

Manchester City stanget og stanget i annen omgang, men enten sto stolpen eller Hull-keeper Allan McGregor i veien.

Men da hjemmelaget fikk frispark to minutter på overtid, var James Milner redningen. Midtbanespilleren skrudde ballen rundt muren og inn i hjørnet og sørget for ett poeng.

Les også: Chelsea økte forspranget

Retur

David Meyler scoret Hulls mål etter 34 minutter på en retur. Den første halvtimen var preget av mye balltrilling fra vertene. Nærmest før scoringen var likevel Hull da Ahmed el-Mohamady headet i stolpen.

I annen omgang handlet det meste om Manchester City, men verken Sergio Agüero, Samir Nasri eller Edin Dzeko maktet å få ballen forbi Allan McGregor i Hull-målet, som stoppet alt inntil James Milner dukket opp.

– Hadde du gitt meg tilbud om ett poeng før kampen, ville jeg takket ja. Det vi var ute etter var innsats og oppofrelse, og vi fikk svar. Spesielt i første omgang var vi gode, og det er synd å miste poengene slik. Vi gjorde nok til å vinne, sa Hulls hardt prøvede manager Steve Bruce.

Les også: Kane helten i hektisk London-derby

Billig

Han var misfornøyd med frisparket som endte i utligning på overtid.

– Det var et billig frispark. Agüero er en fantastisk spiller, men det er så vidt han får en arm på skulderen, sa Bruce.

Chelsea, med sin seier over Aston Villa (2-1), har et forsprang på syv poeng til City i toppen. Poenget løftet Hull vekk fra nedrykksplass, men der faller ned dit igjen dersom Burnley slår West Bromwich søndag.
Populært