Forsvarsduo avgjorde for Aston Villa

Bilder: TV 2

Forsvarsspillerne Ciaran Clark og Alan Hutton sørget for at Aston Villa søndag tok sin annen strake seier. Bunnlaget Leicester ble slått 2-1.

Dermed fortsatte Villas lille formopptur. Etter å ha gått på seks strake tap har laget nå tatt poeng i sine fem siste kamper.

Utypisk nok var det høyreback Alan Hutton som sikret seieren da han satte inn vinnermålet 20 minutter før slutt. Det var 30-åringens første mål på over fire år, og hans første for Aston Villa.

Vertenes første mål kom da midtstopper Ciaran Clark utlignet med en heading i krysset etter et frispark.

Leicester tok ledelsen ved Leonardo Ulloa etter 13 minutter. Angriperen satte ballen i mål etter en retur fra keeper. Men igjen endte det uten poeng for laget som ligger helt sist. På de ti siste kampene har laget kun plukket to poeng.