Meny

Agüero ut med kneskade i City-seier

Bilder: TV 2

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester Citys stjernespiss Sergio Agüero tok til tårene da han ble byttet ut med en kneskade i 1-0-seieren over Everton.

Kun to minutter ut i oppgjøret tok den argentinske storscoreren seg til kneet. I et par minutter ble han undersøkt på banen, før han ble støttet ut.

TV-bildene viste at Agüero, som har scoret 19 mål på 19 kamper denne sesongen, felte en tåre da han gikk av banen.

Les også: Hangeland og Crystal Palace holdt nullen

Skaden er dårlig nytt for City, som onsdag spiller for avansement i mesterligaen borte mot Roma.

– Han har et problem med leddbåndet i kneet. Vi må se søndag hvor alvorlig skaden er, men jeg tror ikke vi skal regne med positive svar på undersøkelsene. Jeg tror ikke han spiller neste uke, sa City-manager Manuel Pellegrini til Sky Sports.

Touré-straffe

Men alt var ikke helsvart for laget lørdag kveld. For en straffescoring av Yaya Touré etter 24 minutter var nok til å sikre tre poeng. Straffesparket fikk de lyseblå etter at James Milner ble felt av Phil Jagielka.

– Vi dominerte kampen og fortjente seieren, slo Pellegrini fast.

Like før var Manchester City heldige som ikke fikk Eliaquim Mangala utvist. Med et vilt forsøk på å nå ballen endte han med å stemple Everton-angriper Samuel Eto'o i ryggen.

Les også: Liverpool tapte poeng i målløst oppgjør mot Sunderland

I ryggen på Chelsea

Etter pause ropte Everton-innbytter Ross Barkley på straffespark da han gikk i bakken på overtid. Isteden ble han tildelt et gult kort for filming.

Citys seier kom samme dag som serieleder Chelsea tapte for første gang i serien denne sesongen. Dermed er tittelforsvareren bare tre poeng bak tabelltoppen.

Les også: Mourinho langet ut mot alt og alle

Everton har skuffet til nå i sesongen. Blåtrøyene fra Liverpool ligger på 11.-plass med sine 18 poeng.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus