Meny

Djokovic usikker til Davis Cup etter sjokktap

UTEBLIR: Novak Djokovic vurderer å droppe Serbias forestående Davis Cup-kamp etter sjokktapet i US Open, og i stedet reise hjem til sin gravide kone. FOTO: AP Photo/Charles Krupa / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Novak Djokovic vurderer å stå over Serbias Davis Cup-kamp i India etter sjokktapet i US Opens semifinale lørdag.

I så fall reiser han hjem til Monaco, der kona Jelena venter parets første barn om noen uker. Han avviste at den forestående familieforøkelsen gikk ut over konsentrasjonen i New York.

– Selvsagt har jeg ofte kontakt med kona mi, og selvsagt følger jeg graviditeten tett, men det endrer ikke på forberedelsene mine til kampene. Jeg hadde all min oppmerksomhet rettet mot US Open. Jeg prøvde å gi alt, og jeg gjorde det, men jeg var ikke meg selv i dag, sa han etter å ha tapt i fire sett mot Kei Nishikori.

Les også: Sjokktap for Novak Djokovic

Djokovic har vært i US Open-finale fire år på rad, men verdenseneren kom til kort i jakten på den femte strake finalen.

– Sesongen min er ikke over, men jeg må snakke med Davis Cup-kapteinen før jeg vet om jeg reiser til India. Jeg kan ikke gi noe svar nå, sa Djokovic.

Serbia møter India neste helg i kamp om plass i neste års hovedturnering.

Djokovic gratulerte Nishikori og innrømmet glatt at japaneren var best lørdag.

– Det var ikke lett å spille i varmen, men han har spilt flere timer enn meg i denne turneringen. Jeg må gratulere en bedre motstander og se framover. Jeg håper jeg kan avslutte sesongen sterkt, sa Djokovic.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus