Chelsea fikk juling i Tyskland

TILBAKE: Didier Drogba er igjen Chelsea-spiller, men det hjalp lite mot Werder Bremen. (Foto: AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ / NTB Scanpix)

José Mourinho stilte med en tilnærmet toppet startellever mot Werder Bremen søndag, men Chelsea ble likevel slått 3-0 av den tyske klubben.

Eden Hazard startet på benken, men ellers stilte Chelsea med stjerner som Thibaut Courtois, John Terry, Cesc Fàbregas, Nemanja Matic, Diego Costa og Fernando Torres i søndagens kamp mot Werder Bremen.

Det tyske laget, som bare ble nummer tolv i Bundesliga sist sesong, tok ledelsen etter 20 minutter på straffe gjennom Eljero Elia. 17 minutter senere doblet Ludovic Obraniak hjemmelagets ledelse, og til pause sto det 2-0.

I annen omgang prøvde Chelsea forgjeves å komme inn i kampen igjen, men etter 89 minutter var det i stedet Felix Kroos, Toni Kroos' yngre bror, som fastsatte sluttresultatet til 3-0 på nok en straffe.

Chelsea spiller ytterligere én treningskamp, mot ungarske Ferencváros neste søndag, før de sesongåpner mot nyopprykkede Burnley 18. august. (©NTB)