Solskjær klar for hett lokaloppgjør

Ole Gunnar Solskjær står foran sitt første Wales-derby som Cardiff-manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdagens bortekamp mot Swansea er svært viktig for nordmannen. – Vi vet at dette er en sjanse til å skrive historie. Det har sikkert også spillerne i bakhodet. Men for å komme dit må vi prestere. Vi må spille bedre enn mot Norwich. Da var vi gode i perioder og ikke like gode i andre, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

Cardiff var heldig som slo Norwich 2-1. – Dersom vi kan få til to-tre gode resultater på stripe i serien, vil det se så mye bedre ut på tabellen. Vi ønsker naturligvis å snakke om dette lokaloppgjøret i ukene som kommer. Men det er poengene som er viktigst, sier Solskjær.

Swansea kvittet seg tirsdag med manager Michael Laudrup etter svake resultater en lengre periode. Garry Monk er ansatt som vikar.

Cardiff vant den omvendte kampen 1-0.

Denne gangen starter Wilfried Zaha kampen. Han var med på å snu oppgjøret mot Norwich. Den utleide Manchester United-spilleren kom inn allerede etter 38 minutter.

Det er tett på nedre halvdel av Premier League. Bare seks poeng skiller jumbo Fulham og Stoke på 11.-plassen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus