Meny

Sparket etter angrep på supporter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Karl Colley mistet hodet etter utvisning og gikk til angrep på en av motstanderens fans. Nå er han sparket av amatørklubben Goole FC.

Det oppstod oppstandelse i en engelsk amatørkamp i helgen da Goole FCs Karl Colley fikk se det røde kortet i kampen mot Coalville Town.

Etter utvisningen begynte nemlig en av bortelagets tilreisende fans å hetse ham på en måte som fikk forsvarsspilleren til å eksplodere.

Colley forøkte å komme seg opp til mannen som hadde sjikanert ham etter utvisningen, men ble to ganger stoppet av personer rundt ham.

Se videoen øverst i saken.

Men på det tredje forsøkte kom han seg forbi de som holdt ham unna.

Colley løp opp til tribuneraden hvor vedkommende person sto og "måkte" til slik at supporteren fikk seg en real nesestyver.

Goole FC så meget alvorlig på saken og sparket Colley fra klubben etter hendelsen.

- Han spiller aldri mer for klubben, uttalt Goole FC-ansatt Andrew Morris like etter at kampen var blåst av.

Se også: Fotballfans stormet banen med nødbluss

Senere samme kveld offentliggjorde klubben at Colley var ferdig i Goole FC.

- Etter den beklaglige hendelsen i dagens hjemmemøte med Coalville Town kan vi bekrefte at den aktuelle spilleren har blitt løst fra kontrakten, sto det å lese.

Da Colley gikk til angrep på supporteren var det på dagen 19 år etter Eric Cantonas berømte kung fu-spark på Selhurst Park i kampen mot Crystal Palace. Etter at Cantona var blitt utvist, løp Palace-fan Matthew Simmons ned mot banen fra sin plass på 13. rad for å skjelle ut Cantona. Etter en rekke fornærmende tilrop, mistet Cantona besinnelsen og sparket til Simmons.

Franskmannen ble idømt 120 timers samfunnstjeneste og fikk over et halvt års karantene av det engelske fotballforbundet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus