Solskjær vil ha med Bellamy videre

DEBUTERER: Ole Gunnar Solskjær debuterer som Premier League-manager for Cardiff i hjemmemøtet med West Ham lørdag. (Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix)
DEBUTERER: Ole Gunnar Solskjær debuterer som Premier League-manager for Cardiff i hjemmemøtet med West Ham lørdag. (Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix)

Senere lørdag debuterer Ole Gunnar Solskjær som manager for Cardiff i Premier League. Kanskje mønstrer han veteranen Craig Bellamy fra start.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Bellamy har trent i en uke, og han blir involvert. Han ser bra ut og blir helt sikkert med i troppen. Bellamy bør spille så lenge han kan. Hvis du kan forsvare dine prestasjoner, så bør du fortsette å spille. Min jobb er å få ham til å prestere på banen, sa Solskjær om den aldrende spissen.

Bellamy har vært skadd og har ikke spilt kamp på to måneder. Det kan gå mot comeback lørdag.

Mer usikkert er det om Magnus Wolff Eikrem får muligheten. Eikrem kjemper med en fire-fem andre om startplassen på midten mot West Ham.

Skryt

Nordmøringen skrøt av mottakelsen han har fått av klubben siden han ankom på nyåret.

Lørdagens kamp mot West Ham blir viktig. West Ham har ikke vunnet siden 30. november, og kjemper i likhet med Cardiff om å overleve i den øverste divisjonen i engelsk fotball.

– Den første kampen er selvsagt spennende. Kampen er viktig etter som den går mot et lag som ligger rundt oss på tabellen. Vi er godt forberedt og klar til dyst, sa Solskjær som ble presentert som ny manager i den walisiske klubben 2. januar.

Press

West Ham-manager Sam Allardyce er under hardt press, men ikke bare ham, understreket nordmannen under fredagens pressekonferanse.

– Du vet at du signerer en «sekskampskontrakt» i en slik jobb. Vinner du, så strålende. Taper du, og du kan være ferdig. Jeg er i samme posisjon som Sam Allardyce. Sam har vært med lenge og vet hva som kreves.

– Er dette en kamp dere må vinne?

– Det er det aldri i denne fasen av sesongen. Du kan aldri si til spillerne dine at de må vinne. Jeg er mest opptatt av prestasjonen, ikke konsekvensene. Vi må utvikle oss i ett steg av gangen, sa Solskjær.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus