Mann alvorlig skadd i trafikkulykke ved Haugesund

En person er funnet alvorlig skadd utenfor en bil på fylkesvei 47 ved Hagland nord for Haugesund natt til lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
En person er funnet alvorlig skadd utenfor en bil på fylkesvei 47 ved Hagland nord for Haugesund natt til lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 20-årene ble funnet alvorlig skadd utenfor en bil på fylkesvei 47 ved Hagland nord for Haugesund natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Mannen er så alvorlig skadd at under normale omstendigheter ville han ha blitt fløyet videre, men på grunn av tåke har det ikke latt seg gjøre i natt, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan i Sør-Vest politidistrikt til Haugesunds Avis.

Politiet fikk i 2.30-tiden melding fra en person som hadde hørt hvinende dekk og deretter et høyt smell. Da melderen gikk ut for å se hva som hadde skjedd, så han en bil som sto i full fyr.

– Da brannvesenet fikk slukket brannen finner de en alvorlig skadd mann på utsiden av bilen. Han har åpenbare skader, men er bevisst og kan fortelle at han var alene i bilen. Vi gjennomførte likevel et rutinemessig søk rundt bilen for å sjekke at det ikke var noen flere i terrenget, sier Reitan.

Ulykkesgruppen til Statens vegvesen har gjort undersøkelser på ulykkesstedet sammen med politiet.

Personvernpolicy