To barn alvorlig skadd i frontkollisjon Øvre Eiker

To barn, tre og fem år gamle, ble alvorlig skadd da en personbil og en tankbil kolliderte på E134 i Øvre Eiker i Buskerud fredag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barna satt i personbilen. Den kvinnelige føreren av denne bilen fikk moderate skader, opplyser Oslo universitetssykehus til Drammens Tidende.

Ulykken skjedde da et av kjøretøyene kom over i feil kjørefelt, ifølge politiet. Hvilket kjøretøy det gjelder er ikke avklart.

– To av de skadde er fløyet til Ullevål sykehus, mens den tredje ble sendt i ambulanse, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Føreren av tankbilen kom fra ulykken uten fysiske skader.

E134 forbi ulykkesstedet ble stengt da meldingen om ulykken kom klokken 13.30 fredag. Både Vegvesenets ulykkesgruppe, politiet og havarikommisjonen skal granske ulykkesstedet.

Havarikommisjonen er tilkalt fordi det ene kjøretøyet var en tankbil. I 17-tiden var undersøkelsene ferdige, og det gjensto bare opprydding på stedet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus