Bror til Omran (5) døde etter angrepet i Aleppo

Fem år gamle Omran Daqneesh sammen med søsteren etter at familien var reddet ut fra en sammenrast bygning i Aleppo onsdag. Lørdag ble det kjent at storebroren til Omran var død av skadene han fikk. Foto: Reuters/ NTB scanpix
Fem år gamle Omran Daqneesh sammen med søsteren etter at familien var reddet ut fra en sammenrast bygning i Aleppo onsdag. Lørdag ble det kjent at storebroren til Omran var død av skadene han fikk. Foto: Reuters/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Storebroren til fem år gamle Omran Daqneesh som ble fotografert etter at han og familien var reddet ut av en kollapset bygning i Aleppo onsdag, døde av skadene han fikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ti år gamle broren døde av skader i magen på et sykehus i Aleppo, sier fotojournalisten Mahmoud Raslan lørdag. Han tok bildet av Omran som var dekket av støv og blod.

Søskenflokken på fire og foreldrene ble reddet ut av den sammenraste bygningen i den opprørskontrollerte bydelen Qaterji onsdag.

Det er luftangrep og harde kamper i og ved byen. De krigførende partene i Aleppo kjemper for å styrke sin posisjon før en ny runde med fredssamtaler for Syria.

Flere ganger har FN insistert på en 48-timers våpenhvile i Aleppo. Dette er nødvendig for å nå fram med forsyninger til de 350.000 menneskene som er fanget i byens beleirede områder.

Les også: Bildet av Omran (5) har blitt ansiktet på barns lidelser i Syri Over 300 sivile drept i Aleppo på tre uker

Ekspert: Partene biter seg fast i Aleppo før nye fredssamtaler

Personvernpolicy