SOHR: – 25 personer drept i angrep mot Idlib

25 personer, inkludert fem barn, ble drept i angrep mot den syriske byen Idlib onsdag, ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Flere personer er såret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Femten sivile og ti krigere fra islamistiske grupper be drept i angrepet som var rettet mot Idlib, sier SOHRs leder til det tyske nyhetsbyrået DPA. Gruppen tror dødstallene vil stige, ettersom flere av de sårede har alvorlige skader.

Tidligere meldte en frivillig redningsgruppe at 17 personer var drept og ti såret i luftangrep gjennomført av de syriske regjeringsstyrkene. Gruppen, kjent som Hvite hjelmer, meldte da om 30 sårede. SOHR har ikke oppgitt noe tall på hvor mange som er såret etter angrepene mot Idlib.

Personvernpolicy