Johaug-leiren jobber fortsatt for CAS-høring i juni

Therese Johaugs høring i CAS er ennå ikke stadfestet, men hennes manager Jørgen Ernst jobber en høring i juni. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Therese Johaugs høring i CAS er ennå ikke stadfestet, men hennes manager Jørgen Ernst jobber en høring i juni. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Therese Johaugs hjelpere jobber fortsatt med å få hennes høring i Idrettens voldgiftsrett (CAS) holdt tidlig i juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hos CAS er det varslet flere høringer fram til juli, men ikke Johaugs. Den 6. juni er blitt nevnt som en mulig dato, men den er ennå ikke stadfestet.

– Vi jobber fortsatt med å få til hennes høring tidlig i juni og er i dialog om det, sier Johaug-manager Jørgen Ernst til NTB.

– Uten at jeg vet dette sikkert, så er nok dette høringer som er stadfestet eller bekreftet, sier Ernst om høringene på CAS' kalender.

15. mai skal fem russiske langrennsløpere til CAS. Det gjelder Maxim Vylegzjanin, Aleksandr Legkov, Jevgenij Belov, Aleksej Petukhov og Jevgenija Sjapovalova.

De fem ble suspendert av Det internasjonale skiforbundet (FIS) 22. desember, som følge av opplysninger i McLaren-rapporten om at deres urinprøver avgitt under Sotsji-OL skal ha blitt manipulert.

Johaug er utelukket i 13 måneder etter en positiv dopingprøve. Det er FIS som mener den straffen er for snill og har anket saken inn til CAS.

Johaug risikerer å gå glipp av OL neste år om utelukkelsen forlenges av idrettens voldgiftsrett.

Les også: Johaug vil møte i CAS tirsdag 6. juni

Johaug har trent mer enn noen gang: – Jeg er forberedt

Var nådeløs mot Johaug – nå angrer hun

Johaugs plan: – Ingen gambling, snøtrening på Sognefjellet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden