Ingen Zuccarello til VM

Mats Zuccarello (nummer 36) blir ikke med for Norge under årets VM i ishockey. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix
Mats Zuccarello (nummer 36) blir ikke med for Norge under årets VM i ishockey. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello blir ikke å se på isen for Norge under årets VM i ishockey.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York Rangers kan i prinsippet ryke ut av NHL-sluttspillet natt til onsdag norsk tid, men det kan også bli en sjuende kamp i NHL-sluttspillet kvartfinale natt til fredag.

New York Rangers kan også avansere til semifinalen i NHL-sluttspillet selv om de ligger under 2-3 i kamper mot Ottawa Senators før neste kamp.

Linköpings Jørgen Karterud er meldt inn i Norges tropp med nummer 82. Karterud har ikke vært en formell del av Norges tropp fram til nå, selv om han har vært i Paris hele veien og også trent sammen med resten av troppen.

Med Karterud på plass er Norges tropp fulltallig. Karterud er også blitt med på arrangørens offisielle troppsoversikt foran tirsdagens kamp mot Slovenia i VM.

Hvis New York Rangers ryker ut av NHL-sluttspillet kunne Zuccarello i prinsippet vært på plass i VM-byen Paris torsdag og dermed spilt mot Finland fredag. Men slik blir det altså ikke.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden