Northug besøkte Snåsamannen

Se video

Petter Northug gjør alt han kan for å finne VM-formen. Nylig var langrennsstjernen på besøk hos Snåsamannen, skriver Trønder-Avisa. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Petter kom hit for å få en god samtale med meg. Han har hatt litt problemer i skirenn igjen. Petter fortalte meg at det virket som at han ble mer opplagt til årets store skirenn mens han snakket med meg, sier Joralf Gjerstad til avisen.

Northug har ikke funnet formen så langt i sesongen. Han har blant annet stått over rennene i Ruka og Davos, og 30-åringen er heller ikke med i helgens renn i La Clusaz.

For Northug handler nå alt om å finne gullformen til Tour de Ski og VM i Lahti. Gjerstad er trygg på at Northug kommer til å levere.

– Om han ikke blir først, så blir det tredjeplass, forsikrer Gjerstad.

Langrennsesset har de siste årene besøkt Snåsamannen med ujevne mellomrom

– Petter har vært her for en god prat flere ganger de siste årene. Jeg har et veldig godt forhold til familien Northug, bekrefter Gjerstad.

– Vi har stor respekt for en stor personlighet som Joralf. Jeg vil ikke gjøre det vanskeligere enn å si at han er en stor personlighet som vi har hatt æren av å kjenne i mange år, sier pappa John Northug.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden