Meny

Norsk seier, men kapteinen skadd

Andreas Martinsen jubler sammen med Ken André Olimb (t.v.) og Mathis Olimb etter å ha scoret Norges første mål under privatlandskampen i ishockey mellom Norge og Frankrike i Lørenskog ishall fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges slo Frankrike 5-1 i en VM-oppkjøringskamp fredag, men landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen forlot isen med en skade.

Andreas Martinsen sendte Norge i føringen etter 11.36 da han viste litt NHL-tøffhet med å sette pucken rett på mål. Han spilte i rekke med brødrene Ken André og Mathis Olimb.

Under fjorårets VM var Norge blant de dårligste lagene i både overtall og undertall. Det er deler av spillet som ofte avgjør jevne kamper.

– Vi har ikke trent noe spesielt på dette, men heldigvis får vi tre treninger når vi kommer til Moskva på onsdag, torsdag og fredag, sa Roy Johansen.

– Det viktigste med kampene mot Frankrike er å få inn tempoet inn i kroppen til alle spillerne.

De norske spillerne fikk drillet litt på undertallet sitt mot Frankrike og viste til tider solid spill i egen sone. Bortsett fra en suser i tverrliggeren og at pucken danset på målstreken var det ikke så mange mulighetene de franske spillerne kom til foran Lars Haugen i det norske målet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus