Meny

Surt tap for Martinsen og Avalanche

Colorado Avalanche kom til kort mot Winnipeg Jets i lørdagens NHL-kamp. Foto: Bruce Fedyck / USA Today / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas Martinsen og Colorado Avalanche styrte mot seier, men 2-0-ledelse ble til 2-3-tap mot Winnipeg Jets i NHL lørdag.

Avalanche skal gjennom en rekke på fire strake bortekamper, og selv om starten så lovende ut, endte det med tap i den første av dem.

Etter at Erik Johnson og Matt Duchene hadde sendt gjestene opp til 2-0 tidlig i annen periode, var Jets sterkest i siste halvdel av kampen. Mark Scheifele, Drew Stafford og Adam Lowry scoret hver sin gang for Jets.

Andreas Martinsen scoret i forrige kamp, da han var tilbake på NHL-isen etter å ha vært en tur nede i AHL, men lørdag hadde nordmannen en mer anonym aften. 9.33 minutters spilletid og ett skudd på mål ble fasiten mot Jets.

Neste utfordring for Colorado-løaget kommer mot Vancouver Canucks onsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus