Nordmennene skuffet da Paris vant i Frankrike

Kjetil Jansrud fikk det ikke til å stemme i Frankrike lørdag. Her er han avbildet i Garmisch-Partenkirchen i januar. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)
Kjetil Jansrud fikk det ikke til å stemme i Frankrike lørdag. Her er han avbildet i Garmisch-Partenkirchen i januar. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)

Italienske Dominik Paris vant herrenes utfor i Chamonix. Aleksander Aamodt Kilde ble beste norske på 10.-plass, mens Kjetil Jansrud havnet langt bak de beste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanske Steven Nyman ble nummer to (0,35 sekunder bak), mens sveitsiske Beat Feuz ble tredjemann. Jansrud endte hele 1.73 bak Paris. Nordmannen ristet oppgitt på hodet da han var i mål. Han var på 19.-plass da 33 løpere hadde kjørt.

– Jeg gjorde mitt beste, og jeg føler ikke at jeg gjorde noen store feil. Jeg kan ikke forklare hvorfor det ikke gikk fort nok i dag, sier Jansrud til NTB.

Les også: Italiensk skrell i utfor

Aleksander Aamodt Kilde var 1.36 sekunder bak i mål.

– Jeg er fornøyd. Jeg kjørte bra på toppen, men det gikk litt for sakte på flaten. Jeg er litt bak tidsmessig, men gutta i toppen er vanvittig gode til å gli. Der har jeg litt å hente, sier Kilde til NTB.

Han forstår skuffelsen til lagkamerat Jansrud.

Les også: Boasson Hagen vant i Oman

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus