Gangnes ledet, men endte på annenplass

Kenneth Gangnes ledet etter første omgang, men endte på annenplassen i Vikersund fredag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Kenneth Gangnes ledet etter første omgang, men endte på annenplassen i Vikersund fredag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kenneth Gangnes hoppet godt, men ikke godt nok i finaleomgangen i verdenscuprennet i Vikersund fredag. Dermed gikk seieren til slovenske Robert Kranjec.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hopperen fra Kolbukameratene ledet etter første omgang. Da strekte han seg til 234,5 meter. Kranjec var halvannen meter lenger, men hadde ikke like gode stilkarakterer.

I finaleomgangen klarte Kranjec 239,5 meter og var klart lengst. Gangnes landet på 235 meter, og dermed ble det slovensk seier med 4,4 poeng i rennet som var erstatning for det utsatte rennet fra Holmenkollbakken sist søndag.

– Jeg er fornøyd med å bli nummer to. Det er veldig bra, sa Gangnes til NRK etter rennet. Han viste ingen skuffelse over at seieren glapp.

– I finaleomgangen hadde jeg ikke så mye flyt ut fra hoppkanten. Det var litt tilbake til gamle synder, men jeg fikk likevel mye ut av hoppet, slo han fast.

Gangnes sa også at hoppingen hans viste at formen fortsatt er god, og han er innstilt på å gi full gass resten av helgen.

Personvernpolicy