Magnus Krog tok kombinertseieren i Lillehammer

Magnus Krog spurtet inn til seieren i verdenscuprennet i kombinert i Lillehammer søndag. Det var digg å vinne, sa han etter innkomst.
Magnus Krog spurtet inn til seieren i verdenscuprennet i kombinert i Lillehammer søndag. Det var digg å vinne, sa han etter innkomst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Magnus Krog gikk inn til seieren i verdenscuprennet i kombinert i Lillehammer søndag. Han avgjorde i den siste bakken før stadion.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var andre gang han gikk til topps i verdenscupen, og han var selvsagt jublende glad etter å ha slått tyskeren Fabian Riessle med ett sekund og østerrikeren Lukas Klapfer med ytterligere ni tiendedeler.

Les også: Northug, Sundby og co. gjorde rent bord

– Det var spesielt å vinne her, men jeg hadde bestemt meg for å ta denne seieren. Det var utrolig deilig å kjenne at jeg fikk fem meter til de andre på toppen av den siste bakken, sa Krog til NRK like etter målgang.

Han lå på 15.-plass etter hopprennet og hadde 48 sekunder å ta inn på teten. Han tok sekunder hele veien i den ti kilometer lange løypa, men rennet ble ikke avgjort før noen få hundre meter før mål.

Les også: Johaug: – Godt å ha Bjørgen på plass

– Denne seieren var rett og slett digg. Det begynner jo også å bli en stund siden jeg fikk min første verdenscupseier i Kuusamo nå, sa Krog. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus