Magnus Krog tok kombinertseieren i Lillehammer

Magnus Krog spurtet inn til seieren i verdenscuprennet i kombinert i Lillehammer søndag. Det var digg å vinne, sa han etter innkomst.
Magnus Krog spurtet inn til seieren i verdenscuprennet i kombinert i Lillehammer søndag. Det var digg å vinne, sa han etter innkomst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Magnus Krog gikk inn til seieren i verdenscuprennet i kombinert i Lillehammer søndag. Han avgjorde i den siste bakken før stadion.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var andre gang han gikk til topps i verdenscupen, og han var selvsagt jublende glad etter å ha slått tyskeren Fabian Riessle med ett sekund og østerrikeren Lukas Klapfer med ytterligere ni tiendedeler.

Les også: Northug, Sundby og co. gjorde rent bord

– Det var spesielt å vinne her, men jeg hadde bestemt meg for å ta denne seieren. Det var utrolig deilig å kjenne at jeg fikk fem meter til de andre på toppen av den siste bakken, sa Krog til NRK like etter målgang.

Han lå på 15.-plass etter hopprennet og hadde 48 sekunder å ta inn på teten. Han tok sekunder hele veien i den ti kilometer lange løypa, men rennet ble ikke avgjort før noen få hundre meter før mål.

Les også: Johaug: – Godt å ha Bjørgen på plass

– Denne seieren var rett og slett digg. Det begynner jo også å bli en stund siden jeg fikk min første verdenscupseier i Kuusamo nå, sa Krog. (©NTB)