Herrem snart på skinner igjen

Camilla Herrem begynner å få orden på livet i Makedonia. Foto: Foto: Frank Cilius / NTB scanpix
Camilla Herrem begynner å få orden på livet i Makedonia. Foto: Foto: Frank Cilius / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Camilla Herrem (30) har startet sitt nye håndballiv i Makedonia med jordskjelv og et dypt kutt i fingeren. Men nå begynner det å gå seg til for henne og ektemannen Steffen Stegavik.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Golden League-turneringen er bare hun, Marit Malm Frafjord, Emilie Hegh Arntzen og Veronica Kristiansen igjen av OL-troppen.

Ti andre er utelatt enten for å lade batteriene eller grunnet skader.

– Vi begynner å komme litt i orden nå. Det har vært oppkjøring i hele september med to treningsøkter seks dager i uka og ikke så mye tid, sier Herrem til NTB.

– Vi har ikke fått gjort så mye. Vi har prøvd noen restauranter, jeg har vært innom et par spa og så har vi handlet det vi trenger til leiligheten.

Benekter manglende motivasjon

For Vardar Skopje, der Herrem har kontrakt til sommeren 2018, er det én ting som virkelig teller: Å vinne Champions League.

Det har aldri Camilla Herrem klart. På landslaget har hun flere titler i OL, VM og EM.

– Jeg fortsetter på landslaget så lenge jeg synes det er gøy, og det er det. Jeg har egentlig aldri hatt noen dupp i motivasjonen for landslaget.

– Jeg fortsetter så lenge jeg får lov. Den fysiske formen min blir bare bedre. Det eneste som kan stoppe meg, er om jeg ikke skulle synes det er gøy lenger, sier Herrem.

Tokyo 2020

Slik hun sprudler, ligger det an til at landslagskarrieren fortsetter en god stund til. Hun er åpenbart førstevalg på venstrekanten.

Kanskje spiller Herrem OL i 2020. Der kan hun og laget ta revansj for det som skjedde i Rio de Janeiro-OL.

Der ble det knepent tap i semifinalen mot Russland i en kamp der Norge ikke kom opp på sitt beste i forsvar og på keepersiden.

Herrem scoret tre ganger mot Frankrike i 19-17-seieren i Golden League. Norge fortsetter turneringen mot Russland lørdag og Danmark søndag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden