Brasil buet ut etter nok en målløs kamp

De brasilianske fotballherrene fortsetter å skuffe i OL på hjemmebane. Foto: Ueslei Marcelino / Reuters / NTB scanpix
De brasilianske fotballherrene fortsetter å skuffe i OL på hjemmebane. Foto: Ueslei Marcelino / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

De brasilianske fotballstjernene fortsatte å skuffe hjemmepublikummet i OL da det ble 0-0 mot Irak i Brasília søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kampen var lagets annen ut scoring på to forsøk, og publikummet levnet liten tvil om hva de syntes om den målløse forestillingen. Barcelona-stjernen Neymar og hans lagkamerater ble pepet av banen.

Ekstra ille ble det da Kina-proffen Renato Augusto satte ballen over for åpent mål i tilleggstiden.

Ettersom Brasil og Irak spilte uavgjort, topper Danmark tabellen med fire poeng etter to runder i gruppespillet. Danskene slo Sør-Afrika 1-0 søndag og har et godt utgangspunkt før de møter Brasil i siste kamp.

Verre er situasjonen for Sverige, som får en vanskelig vei mot kvartfinale etter å ha tapt 0-1 for Nigeria i Manaus. Svenskene står med kun ett poeng fra de første to kampene, og de må dermed håpe på litt hjelp og samtidig slå Japan i siste gruppekamp onsdag.

Nigeria topper gruppen med seks poeng og er allerede klar for kvartfinale. 19-åringen Sadiq Umar avgjorde søndagens kamp da han scoret fem minutter før pause. Japan og Colombia spilte uavgjort 2-2 i sin kamp, og dermed ligger Colombia best an av de tre lagene bak Nigeria.