Tutta om egen TV-serie: – Sitter ikke klistret hver søndag

Tuttas privatliv har blitt godt dokumentert denne sommere på TV 2. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Tuttas privatliv har blitt godt dokumentert denne sommere på TV 2. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

TV-serien om Suzann Pettersens vei mot Rio-OL 2016 har blitt tatt godt imot av seerne. Selv synes hun det er helt topp at serien er i gang og kameraene skrudd av.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I over ett år ble det norske golfesset fulgt av en kameramann som skulle dokumentere livet «bak fasaden». Private hendelser som familieselskap, frieri og skadebehandling er noe av det som blir vist i serien «Tutta – veien til Rio».

Også hennes vennskap med presidentkandidat Donald Trump får behørig oppmerksomhet i løpet av de seks episodene.

Så langt har det blitt vist fire episoder og mottakelsen har ifølge TV 2 vært god. For sin egen del mener 35 år gamle Pettersen at det er lett å bli kritisk når man ser på en serie som handler om deg selv.

– Det blir litt annerledes å se på når man har vært så tett rundt serien hele veien. Men man vet jo aldri hvordan det blir satt sammen og klippet. Det har vært ålreit så langt. Noen deler er bedre enn andre, men det er jo klart man blir ekstra kritisk når det angår deg selv, sier Pettersen til NTB.

Etter å ha hatt et kamera rundt seg i over ett år, var det godt å endelig få sett produktet.